Unique Jacket "A" - colectia capsula - Avant-garde

1.100 lei
Livrare în max. 2 zile lucrătoare

Jacheta futuristica - in culori metalice și neon - Ready to wear - din colectia capsula "Avant-garde"

Unicat, pictata manual

Mărime ajustabilă -> M-L

Închidere cu capse și fermoar

Se poate spala la mașina de spălat sau cu mana ( temperatura recomandata - max 30 de grade)

La tessuto.ro veți găsi o selecție diversă de lucrări de artă de înaltă calitate. Procesul nostru de calitate implică toate etapele și fazele astfel încât să primiți un produs perfect, ambalat cu grijă în ambalajul nostru emblematic.
Carduri de credit: Acceptăm toate cardurile de credit majore, inclusiv Visa, MasterCard, American Express și Discover. PayPal: Puteți plăti comanda utilizând contul dvs. PayPal.
Livrarea este gratuită pe teritoriul României și durează maxim 48h de la pregătirea coletului. În afara teritoriului României, livrarea este gratuită la comenzile peste 500 Euro și se va efectua între 3-7 zile lucrătoare, maximum. La comenzile sub 500e în străinătate, costul livrării va fi suportat de către client. În cazul în care doriți mai multe informații despre oricare dintre produsele noastre, nu ezitați sa ne contactați. See more Conform Ordonanței de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Astfel, îl poți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport). Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client. Pentru rambursarea banilor te rugăm să ne comunici prin email contul tău bancar (și anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alături de titularul cardului și anume : persoana care a comandat produsul ) și noi îți vom transfera suma în cel mult 15 de zile de la data emiterii facturii storno. Returnarea banilor se face exclusiv prin transfer bancar. Condiții generale pentru retur : Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat ( în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit ). Produsul returnat trebuie să nu fi fost purtat/uzat, să nu fie deteriorat și să aibă ataşate toate etichetele cu care a fost livrat. În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzură, spălare, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide refuzarea returului. De asemenea, în cazul retururilor repetate ( peste 2 retururi nefondate ) ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului. Returnarea produselor trebuie anunțată în prealabil prin email la adresa office@tessuto.ro. După ce vom primi emailul tău îți vom comunica în scris toți pașii pe care trebuie să-i faci pentru a returna produsele.
1 Obiect

No customer reviews for the moment.

S-ar putea sa-ti placa

16 other products in the same category: